Interim Export Business Development

International handel ligger i mit DNA og jeg har været beskæftiget med cross-border handel i tre årtier. Senest 10 år i USA, hvor jeg hos Eksportrådet arbejdede med ca. 150 danske virksomheder og hjalp virksomhedernes topledelse med at træffe kvalificerede beslutninger om eksport-strategien. Forud herfor var omdrejnings-punket Tyskland, bl.a. hos en af verdens største/første spillere indenfor e-Handel: OTTO International, samt Hammer Tæpper (nu en del af Ege koncernen) og industri-virksomheden Dansk Overfladeteknik, hvor jeg etablerede datterselskab i Berlin kort efter murens fald.

Jeg har over tid tacklet de fleste eksportudfordringer og er klar til at dele min erfaring med danske eksportører.

SÅDAN BRINGER JEG VÆRDI

ER EKSPORTPOTENTIALET UDNYTTET ?

  • Du ved virksomhedens vækst skal komme fra  nye eksportmarkeder, nye kundesegmenter eller ændret markedsføringsindsats, men du har ikke den nødvendige tid, til at fokusere og komme igang?
  • Synes du virksomhedens udenlandske partner kunne gøre en større indsats for at få produkterne ud over rampen, men hvorfor sker det ikke?
  • Kunne en ændring af rammebetingelser på virksomhedens primære marked virkelig få gang i salget?
  • Eller er der andre områder af virksomhedens eksportstrategi, du kunne tænke dig at få belyst, så er jeg de ekstra hænder, der midlertidigt kan løse en konkret udfordring. Jeg leverer friske øjne, der kan hjælpe dig med at stille skarpt på de specifikke områder, hvor der er uudnyttet potentiale.


Afklaring: 45 min. Skype møde (gratis).

Projekt: I fællesskab lægger vi en ramme, en tidsplan og definerer leverancen ud fra virksomhedens ambitioner, således vi lander på et fornuftigt budget, incl. udkast til eventuelle direkte investering for at opfylde mål. (f.eks. til markedsførings-materiale, rejser, messer, etc.)

Eksekvering:Jeg arbejder enten på firmaets lokation i Danmark, hos kunder/partnere i udlandet - eller fra hjemmekontor.


Kontakt:Charlotte Nytoft         

CNR-Consuling IVS                 

+45 41609119   

connect@cnr-consulting.dk


Copyright All Rights Reserved CNR Consulting IVS